pátek 6. prosince 2013

Global village

Tak sem se konečně dostal k tomu abych zase trochu blogoval.
Poslední dva tejdny sem byl trochu vytíženej školou, ale teď už mam hotovo, takže zas můžu něco napsat.

Po návštěvě rodinky, sem měl poměrně nabitej tejden, protože sme měli zadanou seminárku, na který sem nutně potřeboval pracovat a taky jednu prezentaci a pár menších domácích úkolů.

Do toho všeho mi psala holka z VŠE, která tu taky je na Erasmu, že HUB pořádá takovej mezinárodní tejden pro partnerský školy a to celý vyvrcholí veletrhem Global village, cože je taková burza těch partnerskejch škol a studentni, kteří tu v současnosti sou, můžou svoji domovkou univerzitu reprezentovat.
Sama se na to příhlásila a mě se moc nechtělo, protože sem línej a tak, ale nakonec sem do toho šel.

Vymysleli sme nějakou výzdobu našeho stánku, vytiskli fotky Česka, Prahy a VŠE (jen ty hezký prostory:) ) a Lenka to pak ve středu večer připravila na stánku. Byli sme domluvení, že se tam prostřídamě během čtvrtka i spolu s dalšíma dvěma kluky z VŠE, kteří tu taky sou, což docela fungovalo a já sem tam byl cca od 9 do 11 a pak od 12 do 13. Mezi tím se taky zjevil chlápek z VŠE z právního, kterej přijel na celej intrnational week a měl taky poskytovat na veletrhu informace o VŠE... moc toho ale nevěděl, doknce na VŠE ani předtím nestudoval, takže jeho celou přidanou hodnotou bylo, že na stánek pověsil fotku nějakýho "českýho" buřtu... nakřivo..VŠE rullez..:). Nakonec to ale nebylo tak hrozný jak sem se obával, i když návštěvama u našeho stánku sme nemohli konkurovat "velmocem" jako je Španělsko, kam chce podle všeho jet každej.. ..aspoň z HUBu. Nicméně to rozhodně nebyla událost, kde by bylo "lots of fun" jak nám slibovali v pozvánce..:)

Po víkendu sem se ale už intenzivně vrhnul na seminárku a chodil do školy už ráno abych se tam někde mohl zašít a v klidu pracoval, což se mi dařilo překvapivě líp, než když chodíme s Pavlem o zkouškovým do knihovny (dorazíme v 11, do 12 facebooku, oběd a v 15 odkráčet domů a do hospody).. Takže sem snad poprvé v životě nebyl jako tenhle línej student,
Líný student..:)
ale hecnul sem se a seminárku, která sem měla odevzdat do nedělní půlnoci, sem odevzdal už včera a myslim  (a doufám), že ve slušný kvalitě...

Takže díky mojí pilnosti a tak vůbec, mám před sebou volnej víkend, předposlední v Belgii před Vánoci, takže se asi půjdu mrknout na vánoční trhy, který by tu podle všeho měli bejt docela dobrý.. Mrknu jestli tam nemaj nějaký medvědy zadarmo (Honzo...:P free bear vs. free beer ;) zatrolená hlavolamka ).

Taky už mi přišel rozvrh zkoušek a díky bohu se mi nic nekreje a odpovídá to přibližně mý představě. Tak doufám že se na tom už nic nezmění - i když to tady u těch polofrancouzů nikdy neni jistý..:)

To bude pro dnešek vše, ozvu se po víkendu s reportem o vánoční atmošce v Bruselu a tak..

Žádné komentáře:

Okomentovat