úterý 29. října 2013

Nemoc

Docela dlouho sem se neozval a už si ani nepamatuju jestli sem měl něco naplánovano na víkend. Každopdáně v pátek mě přepadla nějaká virózka, takže ze všech plánú sešlo.

V pátek sem se eště dokopal do školy na angličitinu, ale odpoledne už sem musel zalehnout. Bohužel sem musel odložit i schody, což mě docela štve, byl sem hezky rozběhanej. V sobotu sem ale zašel k volbám, protože ambasáda je ode mě kousek, takže sem splnil i svoji občanskou povinnost.

Volební místnost - Česká amabasáda v Bruselu
Od neděle už mi je líp tak asi ve středu nebo ve čtvrtek už zase začnu trénovat.

Bouře která byla o víkendu v Anglii zasáhla okrajově i Belgii, hrozně tu pršelo a hodně foukalo a v pondělí byly dokonce zavřený parky a někde prý nejezdí vlaky. Kvůli zavřenýmu parku sem to musel vzít do školy oklikou  a začal sem pochybovat o tom že je to oklika a že sem si možná měsíc zbytečně zacházel..:)

Taky sem potkal nějakej zájezd českejch turistů a můžu s potěšením říct, že slušivou igelitku, jako příruční zavazadlo, zvolilo jen asi pět lidí ze třiceti.. tak to neni tak hrozný..:)))

Dneska sem musel poklidit, vyprat a umejt nádobí, protže ve čtvrtek přijede Domča a asi by odmítla vejít do pokoje, kdyby zůstal v původním stavu..:)

To bude v tomhle krátkým příspěvku všechno. Příště doufám něco zajíměvějšího. O Belgii a tak..



Žádné komentáře:

Okomentovat